turtleneck og høyhalset genser til dame

Turtleneck til høsten

En høyhalset genser er et klassisk plagg, og passer inn i enhver garderobe. Plagget har vært i fokus i motebildet i det siste, og det er mulig å style en turtleneck på mange forskjellige måter.  Fordi den kan styles på ulike måter får man fullt utbytte av et slikt plagg, og man får utnyttet garderoben sin fullt og helt. 

 

Vi har et utvalg av turtlenecks til dame som passer både til hverdag, loungewear og til en kald høstdag. Genserne kommer i ulike farger og materialer, som blant annet strikket, bomull og ribbet. Kolleksjonen vår har gensere som er både slim fit og loose fit slik at det er mulig å velge det man er mest komfortabel med. 

 

Strikket høyhalset genser

Vår Chunky Knit Sweater er en perfekt strikkegenser for både kalde vinterdager, og kjølige sommerdager når solen har gått ned. Den er også egnet til bruk på høsten når det begynner å bli kjøligere dager og på våren. Vi snakker altså om en høyhalset strikkegenser som er både fin og allsidig. 

 

beige høyhalset strikkegenser perfekt til kalde vinterdager og kjølige sommerkvelderhøyhalset strikkegenser med mykt stoff som ikke klørstilren sort høyhalset strikkegenser med mykt og behagelig stoff

 

Denne strikkegenseren er designet slik at du skal føle deg komfortabel, da den har et mykt stoff samtidig som den er sofistikert og stilren. Den høye halsen er svært elastisk og ødelegger ikke håret når man tar den på. Den elegante høye halsen og det stilrene designet gjør det til et essensielt plagg som passer både joggebukser og jeans. Denne strikka genseren klør ikke, og stoffet er mykt og behagelig mot kroppen. 

 

Les også: Jeans guide - finn dine perfekte jeans, og De beste joggebuksene til dame 2021

 

 

Høyhalset genser av bomull

Slim Fit Turtleneck er en stilfull, lett og varm høyhalset genser som passer perfekt til hverdag. Denne genseren holder deg komfortabel og stilfull til enhver tid med sitt sofistikerte utseende og stram passform. Man kan enkelt style denne genseren sammen med jeans med høy liv, tights og slengbukse, men den kan også fint brukes sammen med en av våre teddyjakker. Med andre ord er genseren ypperlig til å oppgradere dine basics

 

Les også: Beste teddyjakke 2021

 

slim fit turtleneck perfekt til hverdagenbasic slim fit høyhalset genser i sort med god passform

 

Vår Chill Turtleneck T-shirt er en lett, varm og myk høyhalset genser og passer perfekt til loungewear eller nattøy. Denne genseren har et termisk finstrikket stoff som er tynt, men holder likevel på varmen. Det lette stoffet gjør at den kan brukes til hverdags og man kan fint ha den under hettegenser eller crewnecks. En annen måte man kan fint kan style en slik genser er å matche en hvit høyhalset genser sammen med en lekker dressbukse

 

finstrikket høyhalset genser som holder på varmenrosa turtleneck i finstrikket stoff som holder varmen

 

Les også: Høstens fineste dressbukse, og Beste hettegenser dame 2021

 

Ribbet turtleneck

Doux Knitted Turtleneck er en myk og behagelig ribbet pologenser, som inneholder en liten andel ull. Dette skaper fin tekstur og er en perfekt høyhalset ullgenser. Den egner seg spesielt til høsten da det begynner å bli kjøligere i luften. Den høye halsen er akkurat passe lang slik at den både varmer, og er ikke i veien. Denne turtlenecken er en del av sett, med matchende bukse. Settet holder deg god og varm, og er passelig å bruke året rundt. 

 

Les også: Beste kosesett dame

 

beige høyhalset genser i ribbet stoff sort ribbet turtleneck som passer året rundt