julegavetips til julen 2021

Julegaven 2022

Julen 2022 nærmer seg med stormskritt og det kan være lurt å få unna julegavene i god tid. Er du usikker på hva du burde kjøpe til mor, søster, bestemor, venninne eller kjæresten? Enten du trenger julegavetips til henne eller til noen andre du er glad i, har vi samlet de beste ideene og laget en komplett guide til julen 2022 med tips til julegaver du kan kjøpe til alle dine nærmeste under denne spesielle høytiden. I julen er det ofte mye utgifter og det er derfor godt å kunne finne fine gaver til en rimelig pris. Hos oss finner du derfor flere plagg som passer perfekt som julegaver til henne under 1000kr

 

Julegave til henne

Om du sliter med å finne den perfekte julegave til henne, har vi flere gode tips til deg. Enten du skal finne gave til den treningsglade eller den som liker bare å slappe av hjemme, har vi flere gode forslag. For eksempel, kan vi anbefale en av våre beste og mest funksjonelle treningstights til dame, Essential Tights: 

svart treningstights til dame  Lilla treningstights til dame
Det som gjør denne svarte treningstightsen til en favoritt er at den er som navnet tilsier, essensiell. Tightsen har høyt liv og har et stoff som gjør at tightsen holder seg lenge. Stoffet er allsidig, mykt og svært elastisk. I tillegg gir denne tightsen god bevegelighet selv om den har høy tetthet og er en kompresjonstights. Med denne tightsen får man en fin og flatterende passform, noe som gjør det til en svært attraktiv og essensiell julegave til henne til julen 2022.
 

 

Et annet julegavetips til henne er vår Chunky Knit Sweater:
hvit strikkegenser til dame  Grå strikket turtleneck til dame 
Dette er verdens mykeste strikkegenser som passer perfekt til vintersesongen som kommer. Denne hvite strikkegenseren passer perfekt som julegave til henne da den er såpass allsidig at den kan brukes til mange forskjellige bukser og jakker. 

 

Julegave til mamma

Om du leter etter den perfekte julegave til mor er det mye Famme kan tilby. Et fint julegavetips til mamma er vår Pace Rain Jacket, da dette er en fin svart regnjakke eller turjakke av god kvalitet, dersom hun da er glad i være ute og gå på tur. 

svart regnjakke til dame  Blå regnjakke til dame med hette

Denne jakken er svært robust samtidig som den tillater luft strømme inn og ut slik at man ikke blir for klam. I tillegg gir den god plass til genser under og passer perfekt ut på tur. 

 

Et annet julegavetips til mamma er et par nye gode joggesko med demping. Den beste julegaven kan derfor være våre Endorphin RX1 Sko, som egner seg til både trening og til jobb: 

hvite joggesko dame svarte joggesko til dame 
Joggeskoene fungerer som gode løpesko til dame som puster godt og gir kjempegod demping. Vi synes de hvert fall er det mest komfortable løpeskoene til dame, som kan også brukes til jobb eller til andre ting enn bare trening. Skoene kommer både i hvit og svart.

 

Julegave til kjæresten

Når det gjelder julegave til kjæresten er det mye fint og spennende man kan finne på. Hos Famme har vi mange tips å gi, og en god julegavetips til kjæresten er bestselgeren Vortex Tights.

Beige seamless treningstights til dame Svart seamless treningstights til dame

Det sømløse designet er en stor favoritt hos kundene våre, og denne tightsen gir ekstremt god bevegelighet på trening. Dette kommer raskt til å bli en favoritt hos kjæresten din, uansett om hun er glad i trening eller ikke, da dette er en tights som kan brukes til mye forskjellig. Stoffet er elastisk og puster godt, og får ting "gjort". 

En annen super julegave til kjæresten er våre Velur Pants.

Myk velur bukse til dame  Svart velour bukse med lommer bak
Dette er desidert den mykeste og deiligste kosebuksen man kan finne nå. Dette er et av våres beste julegavetips til kjæresten som hun garantert vil elske. Den finnes også i andre kjempefine farger. Deilig og mykt velur stoff gjør dette til en god kosebukse av utmerket kvalitet, perfekt til kvelder inne. Denne buksen kan man matche med velur hoodie.

 

Julegave til venninne

Når det gjelder julegave til venninne er det utrolig mye man kan anbefale, nettopp fordi det er så mange forskjellige som passer enhvers smak. Dersom det er en julegave til bestevenninne vil du kanskje gi noe ekstra spesielt, her har vi noen anbefalinger i ulike prisklasser!

Noe vi tror kan passe absolutt alle er en god og varm jakke nå som det er kaldere ute, og da kan vi anbefale vår beste Sherpa Teddy Jacket: 

hvit teddyjakke til dame  svart teddyjakke til dame
Dette er en svært trendy og allsidig jakke som er perfekt til denne høst-og vintersesongen. Stoffet er noe for seg selv - utrolig mykt, komfortabelt og vil holde deg varm. Dette er et fint julegavetips til venninne da vi mener at den ville falle i smak hos de fleste! 

 

Et annet julegavetips til venninne er vår Ribbed High Neck Sweater: 
hvit ribbed turtleneck til dame  Svart ribbestrikket høyhalset genser til dame
Dette er en utrolig lekker og fin hverdagsgenser som er svært basic og allsidig, noe som betyr at den vil passe for de fleste og sikkert venninnen din også! Stoffet er mykt og genseren gir flatterende passform. Den er svært trendy også - høyhalset, ribbestrikket og er slim-fit, som gjør det til den perfekte julegaven til venninne. 

 

Man kan aldri gå feil med et par jeans! Denne genseren passer perfekt sammen med våre Flare Jeans:
blå slengbukser og jeans til dame   Blå jeans med sleng og lommer bak
Stretchy, myke, trendy og flatterende - hva mer kan man ønske? Denne jeansen har også praktiske lommer som gir plass til mobiltelefon. 
 

 

Julegave til søster

Som julegave til søster er det mye morsomt og fint man kan finne på. Enkelt og greit kan man gi en god treningstights, dersom hun liker å være aktiv - da anbefaler vi vår Elevate Wave Leggings 2: 

blå seamless treningstights til dame  Rosa shaping tights i seamless
Denne tightsen sitter som et skudd og seamless-effekten gjør denne tightsen til en stor favoritt hos kundene våre. Dette er et av våre beste julegavetips til søster da hun vil garantert elske en god tights som man kan bruke til forskjellig, enten det er trening, jobb, chille hjemme eller generelt være aktiv på mange forskjellige måter. Dette er også et veldig lurt julegavetips til venninner! Denne tightsen finner også i andre lekre farger man kan finne her.

 

Koseklær slår aldri feil som julegave, og som julegavetips til søster kan vi anbefale vår Wanderlust Hoodie og Wanderlust Leggings.
beige hettegenser til dame   beige kosebukse leggings til dame
Dette er det ultimate kosesettet i en lekker beige farge som søsteren din garantert vil elske som julegave. 

 

Julegave til bestemor

Når det gjelder julegavetips til bestemor, er det nok mye man kan velge mellom. Et tips kan være å gi henne noen raske briller til å gå inn i det nye året med, nemlig våre Active SunglassesEllers kan man aldri gå feil med å gi en julegave til bestemor som hun kan bruke for å holde seg varm, da anbefaler vi Pace Mittens.

svarte vinter votter til dame Sportsbriller til dame
 

Om du trenger ytterligere tips og har lyst å lese mer, ta en titt på de andre gave artiklene våre under!

Tilbake til bloggen