Julegave til henne - tips for å gi den perfekte gaven

Hvordan finne den perfekte gaven

 

Vi kan alle føle på at det er vanskelig å komme på ideer eller finne ut av hva man kan gi i gave, enten det er bursdagsgaver eller julegaver

Kjæresten din sier kanskje at hun ikke trenger noe, men at man likevel vet at de ønsker seg noe. Samtidig skal man planlegge gave til venninner, foreldre, familiemedlemmer og kanskje til og med kolleger. 

Om man får et konkret svar på hva de ønsker seg, er man ganske heldig. Det er ikke alltid slik, og noen ganger ønsker man å gjøre gaven personlig. Hva med å forsøke å gi en gave som de ikke forventet seg? Vil de akseptere det? Eller vil de helst ha det de ønsket seg?

Denne gaveguiden kan hjelpe deg med å løse et slikt problem, slik at du alltid er forberedt på når du skal kjøpe eller gi gave

Les også: Gave til henne, og Gave til venninne

  

Lag en liste over interessene deres

Hva er det som definerer personen du ønsker å gi gaven til? Ta deg god tid til å tenke over dette og skriv ned så mange ting du klarer. Så må du ty til litt ekstra hjernekraft for å komme på noe som kan gå til mange av tingene du skrev ned på listen, om det er stort eller lite, det har ikke noe å si.

Meningen er ikke å gi bort alle gavene du finner frem, men det kan hende du kommer over noen kule idéer som du ellers ikke hadde tenkt på. Når du så videre kombinerer dem, kan mottakeren sette pris på hvor personlig gaven var. 

Dersom for eksempel hun du skal gi gaven til er glad i å gå turer i fjellet, kan det være perfekt å gi for eksempel turklær eller pannebånd

 

hvitt pannebånd med myk og behagelig kvalitetrobust og komfortabel rød turbukse

 

Spør deg selv hva personen trenger

Du sier kanskje til deg selv at det som ble nevnt tidligere, at de ikke trenger noe, men nei. Du må bare tenke bredere. Det er utrolig mye som kan gjøre det slik at livene deres går mer smidig og effektivt. Spør andre, sett deg selv i andre sine sko, eller prøv å tenk på et mer generelt nivå. Det vil hjelpe deg å se utenfor det trangsynte perspektivet du har på personen. 

For å komme med et enkelt eksempel, tenk kulde - de kan elske å jogge, men hater å gjøre det på høsten og vinteren for det blir for kaldt? Ta en titt på løpejakkene og vintertightsene våre som vil hjelpe de med å fortsette i kulden. 

lett løpejakke i pustende materiale vintertights egnet til trening utendørs

 

Kanskje skoene de bruker til alt er i ferd med å gå i stykker? Sjekk ut de allsidige skoene, som passer alt fra trening, jogging og generelt bruk. 

Gave til henne - svarte joggesko med god dempinghvite joggesko med god såle

 

Få gaven til å føles som en begivenhet

Vær kreativ når det kommer til å pakke gaven du ønsker å gi bort. Istedenfor å pakke inn gaven i et ordinært gavepapir, tenk på gaven som en opplevelse i seg selv - en mors, venninnes, bursdags eller julegave som de vil huske for alltid, eller til den neste gaven du gir i hvert fall.

  • Du kan gjemme gaven et sted og få de til å dra på skattejakt for å finne den.
  • Når du vil gi bort et gavekort, så kan du skrive ned en hemmelig liten beskjed i en bok de leser på som sender dem til gavekort koden - la fantasien fly her. 
  • Eller så kan du være en kirurg for en dag og operere på og sy inn gaven i en stor, eller liten, bamse kommer an på størrelsen på gaven. 

Tenk tilbake til når du var liten og hvor spennende det var å rive av gavepapiret, prøv å vekk dette minnet tilbake igjen for den du vil gi gave til og la idéene fly. 

 

Det er kanskje ikke så lett, og det er nok mer du kan huske på før neste gang du skal kjøpe en gave. Men for hvilken som helst anledning det måtte være, vil denne oppskriften være til stor hjelp for å komme frem til en mer personlig gave. 

Du og venninnen din skal feire jubileum? Inngå kanskje en avtale der dere har et budsjett hver for dere. Dere har kanskje et dypere bånd og det vil være enklere å komme frem til noe, men om det ikke går - gå så gjennom de ulike stegene vi viste frem. Du vil med stor sikkerhet ha den beste venninnegaven