Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Høstens fineste slengbukser

Et av høstens mest trendy plagg er slengbukser. Dette er stilige bukser som passer inn i enhvers klesskap. Slengbuksene kjennetegnes ved at de har en sleng nederst ved foten som gir en flatterende effekt. Fammes slengbukse-kolleksjon sikrer deg en flare pants for enhver anledning. Disse buksene passer både til en rolig kveld hjemme, til hverdags og fest. Om du ønsker en joggebukse med sleng, jeans med sleng eller andre typer slengbukser har vi mest sannsynlig det du leter etter. 

Les også: Høstmote 2021 og Plagg du trenger i høstgarderoben.

 

Flare jeans

Flare jeans er er en av de mest populære typene av jeans for damer i alle aldre. Bootcut jeans har en slankende effekt til tross for at de er vide nederst ved fotenden. Denne praktiske egenskapen er til for at de skal gå over støvler og sko. Disse jeansene forblir en favoritt på grunn av sin komfort og dens slankende effekt. I tillegg er det mulig å bruke disse buksene til alle slags sko

Vår Flare Jeans er en jeans med sleng nederst på benet. Den har et denim-stoff som oppleves både stretchy og mykt. Denne buksen kan fint styles sammen med en litt baggy t-skjorte, eller en våre høyhalsede gensere for en kul look. 

Les også: Jeans Guide - Finn dine perfekte jeans

 

Flare jeans med firkantede baklommerSvart jeans med sleng

  

Slengbukse med splitt

En favoritt blant alle variantene av slengbukser, er slengbukser med splitt. Disse buksene har en splitt nederst hvor slengen er, som gjør det enda enklere å ha over sko, samtidig som det gir den slankende effekten de fleste ønsker. Vår Slit Hem Jeans er en jeans med splitt. Slengbuksen har et høyt liv og er slim fit. Buksen er stretchy, og stretchen gjør at buksen er behagelig å ha på seg. Plasseringen og fasongen av lommene gjør at rumpen ser flatterende ut. Disse jeansene er perfekte å style sammen med en crop top, og sneakers

 

Slit jeans med høyt liv og stretchy denimSlengbukse i denim med flatterende baklommer

 

Svarte slengbukser

Famme har et godt utvalg av svarte slengbukser. En svart slengbukse kan matches med nesten alt, og en av våre bestselgende svarte slengbukser er Knitted Flare Pants. Denne slengbuksen er behagelig og passer svært godt inn i loungewear-kolleksjonen din. Buksen er elastisk, høy i livet og har en avslappet stil, som gir deg en casual look kombinert med en hoodie eller crop top. Den har et sofistikert, enkelt og stilfult preg. Slengbuksen er enkel å style slik man vil, for at den skal passe til enhver anledning

 

Behagelig slengbukse som passer enhver anledningSlengbukse med elastisk og behagelig stoff

 

 En annen variant av våre svarte slengbukser er Line Flare Pants. Dette er en slengbukse i lett, elastisk og pustende ribbestoff. Den kan brukes både under treningsøktene, til hverdags eller til å chille hjemme i. Den er også fin nok til å reise ut på byen med, eller når man skal pynte seg, da den har en strammende effekt slik at den får en flatterende passform på kroppen. Denne slengbuksen har en matchende topp, som skaper en sporty, men chill look. 

 

Svart slengbukse med flatterende passformSvart bukse med sleng i ribbet materiale

 

Yogapants

Yogapants kan også være en variant av slengbukser. Vår Yoga Pants er en av disse, og er laget av et mykt, pustende og fukttransporterende stoff. Fordelen med yogabukser er at de har god pusteevne, komfort og lager rom for bevegelsesfrihet. Disse egenskapene gjør at yogapants passer perfekt til både trening og kos på sofaen. Denne yogabuksen kan matches opp med en cropped long sleeve for en sporty look. 

Les også: Beste yogabuksene 2021

 

Grå slengbukse som passer til yogaYogabukse med pustende stoff

 

Ribbed Yoga Pants er en slengbukse i myk og ribbet kvalitet. Denne yogabuksen har høyt liv og bred strikk i midjen, som gjør at den sitter godt og man får en fin passform. Denne buksen passer ypperlig til yoga, men kan også brukes til hverdags og annen trening med lav eller medium intensitet. Den kan fungere som en slengbukse tights da stoffet er elastisk, fukttransporterende og har en god hold-in-effekt for optimal passform. Match med andre yogaklær som du kan finne her. 

 

Blå yogapants med hold-in-effektSvart yogabukse i ribbet materiale

 

Det er mange slengbukser å velge mellom og du kan se hele vårt utvalg her! Mange av våre slengbukser passer personer med lange ben. 

 

Andre blogginnlegg:

Beste jeans for kvinner med former

De beste joggebuksene 2021

De fineste buksene til høsten 2021

Turtleneck til høsten