Hvit og svart dressbukse til dame

Dressbukse til dame

En av høstens store trender og en tidløs klassiker er dressbukser. Dette er et basisplagg alle burde ha i garderoben sin. En dressbukse passer perfekt enten om du skal på jobb eller på fest. Det blir hva du gjør det til! Slike bukser kan matches med alt fra t-skjorter, gensere og topper. På Famme sin nettside er det et godt utvalg av varer du kan matche disse flotte buksene med. Det finnes noe for enhver smak!

 

Fineste dressbukse til dame

Philippa Pants er en nydelig dressbukse som passer perfekt for jobb, fest, og alle andre business-casual anledninger. Stoffblandingen av resirkulert Polyester, Viscose og Elastane gjør denne penbuksen utrolig behagelig å bruke. Så du vil se fresh og profesjonell ut, uten at du skal måtte ofre komforten av antrekket du ønsker å bruke for anledningen. 

Svart dressbukse til dame  Beige dressbukse til dame

Tilgjengelig i fargene: svart og beige

 

Dressbukse med splitt 

Penbuksen Philippa Pants er designet med splitt i enden av buksebenet. Bukse med splitt har kommet inn på markedet i full hast og nå ønsker alle seg bukse med splitt av ulike varianter. Famme lever for å tilfredsstille og har da selvfølgelig designet denne dressbuksen med splitt. En liten detalj som gjør en stor forskjell. Splitten gjør buksen utrolig fin og unik, men denne "lille" detaljen gjør også at buksen legger seg mye mer naturlig over sko med høy ankel.  

Dressbukse med splitt i svart  Beige dressbukse med splitt

 

Dressbukse med høyt liv

Høyt liv trenden har virkelig kommet for å bli! Bukser med høyt liv gir en helt fantastisk silhuett og en veldig behagelig passform hos oss fleste. Høyt liv kan virkelig få de enkleste antrekkene se stilfulle ut, kun ved å dra toppen eller genseren ned i høytlivsbuksen. Philippa Pants er derfor perfekt for en business-casual look med kombinasjonen av denne nydelige, rene dressbuksen med for eksempel en lekker slim fit turtleneck. Mulighetene her er uendelige!

Dressbukse med høyt liv i svart  Dressbukse med høyt liv i beige

 

 Live try-on video av dressbuksen Philippa Pants

JSje
Sjekk ut bukse guiden!
Tilbake til bloggen