stretchy jeans myke bukser til høst høstmote 2021

De fineste buksene til høsten 2021

Det går mot høst og sommerklær byttes ut med bukser, lengre ermer og tykkere lag. Å ha gode bukser som kan matches med ulike gensere og jakker er et must i høst, og vi i Famme har et godt utvalg av gode og trendy bukser til dame som vil passe enhver smak. 

Bukser med vide ben

jeans vide ben bukser høstmøte
Disse buksene er et must til deg som liker å være on-trend: Våre Wide Leg Jeans er laget av god kvalitet og som kan passe med alle slags topper og gensere. Et par high-waist bukser med vide ben som sitter som et skudd er noe alle trenger i garderoben i høst, og stoffet er av god, autentisk kvalitet - klassisk denim får vi aldri nok av. Enten du er høy eller lav vil denne buksen passe perfekt til deg! 

Rette bukser med splittet hem

rette bukser med sidesplitt splittet hem høstmote bukser
For deg som elsker komfortable jeans som er laget av god, autentisk denim - er disse rette buksene med splittet hem perfekt for deg. Våre Straight Slit Hem Jeans er inn: De er laget med sidesplitt, noe som er svært trendy i disse dager, og selvom det er en straight fit, sitter de som et skudd på alle former og fasonger.  Med andre ord - du vil se bra ut i disse buksene. 

Lett og stretchy slengbukse

lett og stretchy slengbukse myke Youth Flare
Vår Youth Flare Pants er perfekt til deg som vil ha bukser som er lagd av et mykt og lett materiale, og som er stretchy. Disse svarte slengbuksene passer med mye forskjellige, her kan du dresse det opp og dresse det ned. Den er høy i livet og er en bukse du vil elske og bruke til alt - bomullstoffet og passformen vil gjøre denne slengbuksen til en favoritt i klesskapet ditt. 

Verdens mykeste joggebukse i velur 

velur joggbukse forskjellige farger høstmote stretchy
Leter du etter det perfekte kosesettet eller loungewear? Da er vår Velur Pants midt i blinken. Disse velur buksene er laget av et fløyelsmykt materiale som sitter som et skudd - materialet sørger for fantastisk komfort. Høyt liv, knytting i livet og fine detaljer: Om du leter etter den perfekte velur joggebuksen til kvelder inne i høst har du kommet til det rette stedet. Den finnes i mange forskjellige farger: Rosa, rød, grå, brun, svart, hvit, grå, blå og lilla.