Beste mom jeans 2021

Beste mom jeans 2021

Ulike typer jeans er et must i enhver garderobe, spesielt nå i høstsesongen.  Dongeribuksene finnes i utallige fasonger og stoff kombinasjoner. Man kan finne alt fra skinny jeans, flared jeans til baggy jeans.

Akkurat nå er mom jeans markedets mest populære jeans for dame!

 

Hva er mom jeans?

Mom jeans er den perfekte jeansen til hverdags! Kjennetegnet med høyt liv, rette ben og en løs passform er disse buksene en storfavoritt hos de fleste kvinner. Buksene er lett anvendelige og er alltid et sikkert valg til enhver anledning. Både til en søt skjorte eller en hettegenser, vil mom jeansen være en perfekt kombinasjon. Jeansene har en 90-talls vibe og gir derfor en retro og kul look. Samtidig er buksene komfortable å ha på, og gir rom til å kunne bevege seg fritt.

 

Beste mom jeans

Vår mom jeans er en storfavoritt hos flere. Buksene er moteriktige denne høsten, og en sikker vinner å ha i klesskapet. Jeansen er stiv slik at den opprinnelige passformen holder seg, og ikke blir slapp og løs i stoffet - slik som mange bukser gjerne fort blir. Samtidig finnes dongeribuksene i tre ulike farger slik at man med sikkerhet kan finne en som matcher ditt antrekk. 

Lyseblå mom jeans med høyt liv  Blå mom jeans med høyt liv  Svart mom jeans med høyt liv

 

Tilsvarende wide leg jeans

Til sammenligning med mom jeans finnes det flere tilsvarende varianter. Det kan derfor være fint å ha en oversikt over andre passformer med løs-fit, slik at du finner en som passer din kroppsfasong perfekt!

Vi tilbyr også jeans med split, mom jeans med stretch og bukser med vide legger

Blå jeans med løs passform og split  Vintage blå jeans i løs passform og med stretch  Hvite jeans i løs passform med vide legger


 

Les mer om hvordan du finner den perfekte jeansen til høsten her!