Beste badedrakt til dame med åpen rygg

Fordeler med badedrakt

Noe kvinner aldri går lei er å fylle opp klesskapet sitt med nye klær og nytt tøy. Èn ting som aldri går ut på dato er å investere i nytt badetøy. Med en gang en sydentur er bestilt faller man gjerne for fristelsen av å bytte ut det gamle badetøyet med noe nytt. Ting som trender, farger, mønster og design kan ha en påvirkning på hvilket badetøy man ønsker seg. Det kan for noen være vanskelig å velge hvilket badetøy som passer for seg, og her er noen fordeler med å velge badedrakt. 

 

Bading og sol

At en badedrakt kan brukes til bading, er selvsagt, men det er umulig å understreke hvor godt det fungerer i en slik setting. En badedrakt er som regel laget av en type elastan som gjør at den er lettbevegelig. Det gjør at man lettere kan bevege seg i den under vann uten at den ska være ubehagelig å ha på seg. Badedrakter sitter godt på kroppen så den faller ikke av så lett når man er ute å bader. Samtidig dekker de som regel mageregionen og mange kan føle seg mer komfortable på stranden og ved bassenget når de har på seg badedrakt enn om de skulle hatt bikini. 

 

Trendy med badedrakt

En badedrakt er et perfekt supplement til garderoben. Selv om sommeren begynner å ta slutt trenger det ikke ha en betydning for kjøp av badetøy. I det siste har flere og flere brukt badedrakt som en topp og matchet det sammen med en denim shorts eller jeans. Dermed kan en badedrakt anses som et multifunksjonelt produkt, og man får rett og slett et 2-i-1 plagg.

 

Et tryggere valg

Valg av badetøy kan være ubehagelig, og mange synes det er vanskelig å finne noe som passer til seg. En god badedrakt hjelper til med å holde alt på plass som gjør at de kan være mer komfortable å ha på, enn for eksempel bikinier. Det kan oppleves som et tryggere valg med badedrakt fordi den sitter bedre på kroppen og dekker til mer, enn en bikini kanskje gjør. I stedet for å vise frem, hjelper den heller med å støtte. Samtidig risikerer man ikke at den faller av dersom man bader eller svømmer. Badedrakt til dame kan variere i både støtte og komfort, noe som gjør den til et praktisk valg. 

 

 Svart badedrakt helfigurSvart badedrakt åpen rygg

 

Badedrakt med åpen rygg og unik passform

Milan Swimsuit har mange av disse fordelene. Denne badedrakten har en unik passform som bidrar til å støtte og holde alt på plass. Den er laget av Lycra Elastane og resirkulert Polyamide som gjør at denne badedrakten holder god kvalitet. Man kan bruke badedrakten mange ganger uten at det går utover fargen eller kvaliteten, og den kan oppleves som litt luksuriøs. Den er åpen i ryggen som i seg selv er en dekorasjon som passer godt med dens ensfargede design. Vår badedrakt kan fort bli en favoritt i klesskapet. På grunn av dets gode kvalitet og holdbarhet kan den også fint brukes til svømming og annen vanngymnastikk. 

 

Rød badedrakt fin passformRød badedrakt god kvalitet

 

For å opprettholde kvaliteten kan du lese om hvordan man bedre kan ta vare på badetøyet her