Badetøy til dame

Det beste badetøyet

Når sommeren kommer er badesesongen i gang og noe kvinner aldri blir lei av er å fylle opp garderoben med både bikini og badedrakt. Det er fint å ha litt å velge mellom når uken blir fylt opp med dager på stranden. Badedrakter og bikinier i ulike størrelser, fasonger og mønstre er gjerne essensielt for sommersesongen. Noe flere gjerne overser derimot er kvaliteten på tøyet. Det å velge riktig badetøy kan være vanskelig. Hos oss skal ikke utseendet være en hindring for kvalitet, og vi tilbyr derfor stilrent badetøy samtidig med god holdbarhet!

 

Bikini

Mykonos bikini top er en enkel, men samtidig stilren bikinioverdel. Denne kan matches med Mykonos bikini bottom eller brukes separat. Denne bikinien har god pusteevne og tørker kjapt. Dette settet har en nydelig passform som passer enhver kroppsfasong. Vår bikini får du i svart og hvit. 

Hvit bikini som tørker kjapt     Stilrent bikinisett

    

 

Badedrakt

Milan swimsuit har også et stilrent og komfortabelt design. Badedrakten er lukseriøst laget i Italia av Lycra Elastane og resirkulert Polyamide som gir god holdbarhet. Badedrakten har en søt passform som legger seg fint på kroppen. Vår badedrakt får du i svart og rød. 

Svart badedrakt med god holdbarhet     Rød badedrakt med fin passform